Опитите за сплашване на основните свидетели срещу групировките на Петьо

...
Опитите за сплашване на основните свидетели срещу групировките на Петьо
Коментари Харесай

Колата на основен свидетел срещу Осемте джуджета е открадната

Опитите за заплашване на главните очевидци против групировките на Петьо Еврото и Мартин Божанов - Нотариуса не престават.

След като арбитър Владислава Цариградска заяви, че е получила няколко нови заплашителни известия - предприемачът Илия Златанов ( " Изамет " ) алармира пред " Свободна Европа ", че автомобилът му е откраднат дни откакто е дал показания по следствие против Борислав Сарафов.

Златанов е главният очевидец, който описа още през 2020 година за закононарушенията, осъществявани от Петьо Петров в схемата " Осемте джуджета ".

Сега той е свикан да даде показания по един от сигналите против Борислав Сарафов, засягащ негови връзки с групировката на някогашния следовател.

Това е част от данните, които се преглеждат по специфичния ред за инспекция на възможни закононарушения, осъществени от основен прокурор.

" Свободна Европа " цитира Златанов, който твърди, че автомобилът му е откраднат от под земята паркинг, оборудван с охранителна система СОТ.

Кражбата се е случила в понеделник - четири дни откакто той е свидетелствал по проблема със Сарафов.

Бизнесменът споделя още, че възприема кражбата като предизвестие по отношение на дадените от него показания, а не като инцидентно посягане върху собствеността му.

Престъплението е осъществено в същия ден, в който арбитър Цариградска разказа два следващи опита за заплашването ѝ.

" Кажи на тая жена да се кротне " е било посланието, което тя е получила през обща позната с Веселин Иванов - началник на дирекция " Публична връзка " в прокуратурата.

Няколко часа по-късно на служебния мейл на Плевенската прокуратура се е получило друго известие, в което тя е застрашена с " изкормване ", в случай че не спре с медийните си изяви.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР