Опитите да включат и ДПС в политическото блато няма да

...
Опитите да включат и ДПС в политическото блато няма да
Коментари Харесай

ДПС няма да влезе с политическото блато

Опитите да включат и Движение за права и свободи в политическото тресавище няма да съумеят . Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в декларация, която прочете пред медиите в Народното събрание. Войната сред институциите ще докара до парламентарна и конституционна рецесия, съгласно него.

Проблем на " Росенец " няма, посочи той. Проблемите не се решавали на частен парцел, на държавен плаж , на зона на концесия или на камънаците , както се изрази водачът на Движение за права и свободи. Ако има проблеми, то по тази причина си има институции, които да сутановят това.
 Симпатизанти на Движение за права и свободи плажуват масирано на Росенец Обновена
Симпатизанти на Движение за права и свободи плажуват масирано на Росенец

Евродепутатът Илхан Кючук твърди, че имало честен ангажимент към Доган

На Росенец бяха едни бутикови партии , уверен е Карадайъ. Там били проведени агитки и дежурните протестиращи. 30 години сме пазители на мира, сигурността, демокрацията и евроатлантическата ориентировка на страната, настоя водачът на Движение за права и свободи. Той благодари на младежите от Движение за права и свободи , които не позволили експанзия на митинга край Росенец.

Проблемите на жълтите павета се вземат решение на жълтите павета , а не някъде другаде, отсече още водачът на Мустафа Карадайъ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР