Опитът на главния секретар на президента да се свърже с

...
Опитът на главния секретар на президента да се свърже с
Коментари Харесай

Президентството отново коментира главния прокурор, обяснява защо е искана среща с него

Опитът на основния секретар на президента да се свърже с основния прокурор няма отношение към импортираното от прокуратурата искане за пояснение на наредбите на член 103 от Конституцията. За дейностите на прокуратурата президентската институция научи от медиите след това.
Отправената покана към основния прокурор за среща с президента е за даване на информация за следващия шпионски скандал преди годишната конференция на президента, оповестиха от прессекретариата на президента.
Внушенията, че президентът е наредил да се смачка инспекция на антикорупционната комисия, са манипулативни и не дават отговор на истината, прибавят от там.
Преди днешното съвещание на Пленума на Висшия правосъден съвет (ВСС) основният прокурор Иван Гешев обясни за какво е отклонил искане за среща с президента Румен Радев, както и с предприемача Валентин Златев, напомня БГНЕС. " Не може основният прокурор да бъде привикван с SMS-си от едно лице, евентуално същия Митко, на който евентуално президентът Радев евентуално споделя да смачка инспекцията на Антикорупционната комисия във връзка с брачната половинка му. Отговорът ми беше явен ", уточни основният прокурор.
" Аз не се срещам с олигарси ", разяснява още Иван Гешев. „ Обаждане имах и от - мисля, че... кой беше - по какъв начин се споделяше - Златев мисля, че беше. Аз с такива хора не се срещам! Аз съм елементарен човек и се срещам с елементарни хора. И ме интересуват проблемите на хората! Работата на прокуратурата е да взема решение проблемите на елементарните хора ", съобщи още основният прокурор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР