Опит за убийство в Бургас. Мъж намушка с нож 17-годишна

...
Опит за убийство в Бургас. Мъж намушка с нож 17-годишна
Коментари Харесай

Нападателят на 17-годишното момиче в Бургас често създавал проблеми

Опит за ликвидиране в Бургас. Мъж намушка с нож 17-годишна ученичка и избяга. Пострадалото момиче е в болница. По-късно нападателят е арестуван. Повдигнато му е обвиняване.

17-годишното момиче се прибирало, дружно със своя другарка, в неделя вечерта, когато се случило нападението. Кадри от охранителни камери запечатват закононарушението.

Двете девойки пресичат пешеходна пътека, когато 27-годишният мъж ги връхлита. Двете се пробват да избягат, само че нападателят настига 17-годишната ученичка и я наръгва.

" Нападателят, откакто я наръгва, той незабавно побягва там в градинката ", споделя Тодор Михайлов, който е охранител на бизнес център.

Българска национална телевизия: Ваш сътрудник се притичва на помощ?

" Той след това излиза, тъй като е чул гласове, нали, че някой вика, само че той си е помислил, че са възпитаници, нещо от този жанр. Всичко става за минута и половина, тук бяха спрели и коли да ѝ оказват помощ ", добави охранителят.

Момичето е превозено в болница, с заплаха за живота с голям брой порезни рани по тялото и шията. Извършена ѝ е интервенция и все още е в " Реанимация ". Все още се обяснява връзката ѝ с нападателя, който живее в прилежащия блок.

" То момичето е толкоз възпитано, културно, като мине тук, поздравява. Такива културни, възпитани, майката е лекарка, бащата икономист ", описа съседката на момичето Дияна Петрова.

На 27-годишния Иван Кокинов е повдигнато обвиняване за опит за ликвидиране. Според негови съседи постоянно създавал проблеми към блока. Утре съдът в Бургас ще гледа мярката му за неотклонение.

Репортер: Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР