Опит за пренасяне на контрабандни медикаменти предотвратиха митнически и гранични

...
Опит за пренасяне на контрабандни медикаменти предотвратиха митнически и гранични
Коментари Харесай

Удариха контрабандни лекарства, които помагат срещу коварни заболявания!

Опит за преместване на контрабандни лекарства предотвратиха митнически и гранични чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, оповестиха от Агенция " Митници ".

Лекарствата са били открити в лек автомобил, който е пътувал от Турция за Косово. В него са пътували двама косовски жители. Пред митническите чиновници водачът на автомобила е заявил, че придвижва 47 чифта мъжки спортни обувки. Те са били арестувани за слагане под митнически режим, след което митническите чиновници са направили физическа инспекция на автомобила и багажа на пасажерите.

При инспекцията на разнообразни места сред персоналния багаж са били открити 441 опаковки лекарствени артикули, предопределени за лекуване на акне, на шизофрения, репродуктивни проблеми, при химиотерапия и други болести. Открити са били и фактури за препаратите на обща стойност 38 817 турски лири, с левова равноценност от 16 730 лв..

Установено е било, че медикаментите са благосъстоятелност на водача. Срещу него е формиран акт, а контрабандните лекарства, както и автомобилът, с който е осъществено нарушаването, са арестувани.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР