Оперната прима Соня Йончева се завръща в родния Пловдив като

...
Оперната прима Соня Йончева се завръща в родния Пловдив като
Коментари Харесай

Оперната прима Соня Йончева се завръща в Пловдив като Тоска

Оперната прима Соня Йончева се завръща в родния Пловдив като Тоска в една вълнуваща церемония на Античния спектакъл на 4 юни 2024 година Сопраното разгласи новината, че дружно със брачна половинка си - диригента Доминго Хиндоян, ще зарадват публиката с план взаимно с оркестъра и хора на Държавна опера-Пловдив.
Прочетете още
Пловдивчанката работи интензивно за разнообразни дела, свързани с музиката на българска сцена. Тя е в основата на една поредност от концерти в София със специфичния сезон " Съкровени гласове " във Софийска филхармония.

Йончева съобщи, че като дипломат на УНИЦЕФ, ще работи за популяризирането на млади реализатори от България. Съвсем неотдавна тя бе оповестена за " Доктор хонорис идея " на АМТИИ " Проф. Асен Диамандиев ". По време на церемонията певицата разгласи, че ще продължи да показва музиката и надарените хора на България.

Събитието е част от тържествената стратегия за 70-годишнината на Държавна опера-Пловдив и 100-годишнината от гибелта на Пучини. Билетите са от 30 до 130 лева и към този момент са в продажба.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР