Оперната прима Александрина Пендачанска, съпругът й Найо Тицин и двете

...
Оперната прима Александрина Пендачанска, съпругът й Найо Тицин и двете
Коментари Харесай

Вижте къде отдъхва оперната прима Александрина Пендачанска

 Оперната прима Александрина Пендачанска, брачният партньор й Найо Тицин и двете им дъщери се избавят от летните жеги в прохладата на южните скатове на Същинска Средна гора, научи Varna24.bg . От известно време фамилията има възрожденска къща в града музей Копривщица. Домът е възобновен изцяло и стопаните са запазили достоверната архитектура, от която и през днешния ден прозира обичайният български обичай и просвета.

Пендачанска сама се грижи за градината и всички растения в нея. Освен нормалните за всеки селски двор шубраци с рози има и доста " по-обикновени " цветя. Самата тя е считала, че надали ще стане градинар, само че учудващо даже за нея е, че е съумяла да сътвори ветровит парадайс за почивка в живописната котловина на река Тополница. Дворът е потопен в мек зелен килим райграс, а на достоверната ограда суха каменна зидария е окачена старовремска стълба и конска подкова за шанс. 

Домът на примадоната и журналиста постоянно приютява другари от целия свят. Преди ден се разделили с посетители, които изследват Копривщица на коне. Сега Пендачанска най-сетне имала опция да се потопи в обятията на новия хамак, вързан за две остарели дървета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР