Операцията по издирването на 12-годишния Александър Цветанов от Перник се

...
Операцията по издирването на 12-годишния Александър Цветанов от Перник се
Коментари Харесай

Говорителят на полицията в Перник: Разширяваме периметъра, в който търсим Сашко

Операцията по издирването на 12-годишния Александър Цветанов от Перник се уголемява. Това е решено след снощното съвещание по случая, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 
От през днешния ден е повишен броят на униформените, включени в акцията. На терен сега са над 350 служители на реда, като към тях има и екипи на жандармерията, чиновници на Столична община и доброволци, съобщи „ 24 часа “.
" Разширяваме периметъра на претършуване от отправната точка - профилакториума в Перник на 20 километра. Целта е детайлно претършуване на гората и труднодостъпните места. Разбира се, още веднъж на терен са и кучетата, употребяват се и термокамерите ", изясни представителят на полицията в миньорския град Венцислав Алексов.
По думите му Сашко се търси на територията на цялата страна, само че търсенето в цялата Пернишка област ще е засилено.
" В Брезник, Радомир и близките градове и села на територията на региона тече масирано търсене ", добави представителят.
Ще продължи претърсването на водоеми от водолазни групи, както и на пещери от планински спасители. Преглеждат се и камерите в Перник, които по данни на локалната администрация са над 270. За страдание към този момент няма индикации някоя от тях да е снимала момчето.
12-годишният Александър Цветанов, който е аутист и е хиперактивен, изчезна на 11 ноември към 16 часа, откакто е бил на разходка с татко си - нотариуса от Брезник Александър Цветанов. Вече пето денонощие момчето е в неопределеност, макар огромната интервенция, проведена от органите на реда. От прокуратурата са безапелационни, че досега няма събрани данни Сашко да е жертва на закононарушение.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР