Операторът на Северен поток - 2 ще трябва да разработи

...
Операторът на Северен поток - 2 ще трябва да разработи
Коментари Харесай

В Германия искат концепция за контрол на тръбите при спиране на Северен поток - 2

Операторът на " Северен поток - 2 " ще би трябвало да създаде идея за обслужване на положените тръби при положение, че бъде решено в никакъв случай да не се пусне газопровода в употреба. Това оповестява вестник Handelsblatt като се базира на формулировки, които са написани в спомагателните условия за употребата на обекта.

" Ако стане действителност окончателното прекъсване на употребата на газопровода, то разработчикът на плана би трябвало да изготви и показа идея за надзор на тръбопровода, като се отчетат екологичните, техническите и юридическите аспекти ", цитира изданието изискванията в документите.

Handelsblatt прецизира, че не става дума за ремонт на тръбите та газопровода.

Правителството на Германия спря сертификацията на плана след признаването на независимостта на ДНР и ЛНР от Русия. Тръбопроводът към този момент изцяло е приключен, само че изпомпването на природен газ е невозможно без приемането на документ.

Немският министър на стопанската система възнамерява спомагателни терминали за полутечен газ

Германия не регистрира нарушавания в снабдяването с енергоресурси от чужбина. Това съобщи в Берлин министърът на стопанската система и отбраната на климата Роберт Хабек. " Доставките на газ, петрол и въглища става в досегашния режим ", е споделил той.

По неговите думи, Германия би трябвало и по-нататък да укрепва своята енергосигурност, като " към това се отнася и в допълнение уголемение на терминалите за приемане на полутечен природен газ в Германия ". " Германия внася от Русия 35% от нужния й петрол, само че има национални запаси, които като цяло могат да й обезпечат самостоятелност ", прибавя министърът на стопанската система.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР