Оперативно-издирвателни действия предприели вчера служители на МВР, след като в

...
Оперативно-издирвателни действия предприели вчера служители на МВР, след като в
Коментари Харесай

78 кг амфетамини и над 8 кг марихуана са иззети в Цар Калоян

Оперативно-издирвателни дейности подхванали през вчерашния ден чиновници на Министерство на вътрешните работи, откакто в Цар Калоян за инспекция бил спрян автовоз " Рено Мастър ", с прикачена платформа и натоварени на нея леки коли " Роувър " и " Фолксваген Джета ". Автовозът управлявал 47-годишен мъж от с. Дряновец.
При осъществено претършуване в единия от натоварените леки коли, в особено направен тайник в задната седалка, униформените разкрили и иззели осем пакета, с общо тегло 8,132 кг суха зелена растителна маса, която при тестване с наркополеви тест реагирала като марихуана. Освен растителната дрога, на същото място, те намерили укрити и 47 пакета таблетки, с общо тегло 78 кг, реагирали на амфетамин.

В рамките на извършеното следствие е осъществено претършуване и изземване в апартамент в Разград, населяван от 24-годишна жена. От адреса са конфискувани шест мобилни телефона и три компютърни конфигурации.
Мъжът и дамата са арестувани с полицейска мярка за задържане за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 354 а, алинея 1 от Наказателен кодекс. Уведомена е Окръжна прокуратура - Разград и работата по случая продължава под наблюдението й.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР