OpenAI представи инструмент за клониране на гласове на хора, но

...
OpenAI представи инструмент за клониране на гласове на хора, но
Коментари Харесай

OpenAI дебютира с инструмент за клониране на глас, но го смята за твърде рисковано за публично пускане

OpenAI показа инструмент за клониране на гласове на хора, само че въздържа общественото му стартиране заради опасения за допустима корист в основна изборна година.

Voice Engine може да копира гласа на човек въз основа на 15-секундна аудио проба, съгласно обява в блог на OpenAI, демонстрираща инструмента.

Но основателят на ChatGPT „ приема внимателен и осведомен метод “ към технологията и се надява да стартира разговор по отношение на „ виновното внедряване на синтетични гласове “, сподели компанията в обявата в блога, оповестена в петък.

„ Ние осъзнаваме, че генерирането на тирада, която прилича гласовете на хората, крие съществени опасности, които са изключително значими в годината на избори “, сподели основаната в Сан Франциско започваща компания.

„ Ангажираме се с американски и интернационалните сътрудници от държавното управление, медиите, развлеченията, образованието, гражданското общество и отвън тях, с цел да подсигуряваме, че включваме тяхната противоположна връзка, до момента в който построяваме. “


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР