Opel започна пътни тестове на новото поколение хечбек Astra L

...
Opel започна пътни тестове на новото поколение хечбек Astra L
Коментари Харесай

Новият Opel Astra се появи на пътя

Opel стартира пътни проби на новото потомство хечбек Astra L с пет порти. Шпионски фотоси от тестванията бяха оповестени от Motor1. Според изданието премиерата на колата ще се състои през втората половина на тази година. Производството на Astra L ще бъде проведено в завода на марката в Рюселсхайм (Германия).

На шпионските фотоси хечбекът е затрупан в необикновен жълт камуфлаж. Въпреки това можем да кажем, че колата ще получи обилни промени в дизайна. По-специално, екстериорът на автомобила ще бъде изработен в сходство с новия корпоративен жанр Opel Vizor, отличителна линия на който е тясната LED предна оптика, образно комбинирана с решетката на радиатора.
 Новият Opel Astra се появи на пътя

Този дизайнерски език беше демонстриран за първи път с концепцията GT X, която беше показана през 2018 година Забелязва се още, че колата на фотосите има два отвора за гориво - по един от всяка страна на каросерията. Възможно е фотосите да демонстрират хибридна трансформация на новата Astra.

По неофициални данни моделът ще дебютира с две такива версии едновременно - на клиентите ще се предлага хечбек със задно задвижване и модел със задвижване на всички колела със систематична мощ от към 300 конски сили. Вторият вид ще разполага с три елемента - един ДВГ и два електромотора.

Иновацията ще бъде построена на платформата EMP2. На това шаси се прави и идващото потомство Peugeot 308, което ще бъде показано на 18 март. По-късно би трябвало да дебютира и новото комби на Opel Astra, което ще получи префикс в името Sports Tourer.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР