Opel разкри подробности за обновената версия на Astra, която в резултат

...
Opel разкри подробности за обновената
версия на Astra, която в резултат
Коментари Харесай

Opel Astra стана по-икономична

Opel разкри детайлности за обновената версия на Astra, която в следствие на въвеждането в приложимост на нови задвижващи елементи, 9-степенна автоматична трансмисия и оптимизираната си аеродинамика, дава обещание сериозно подобрение в горивната си изгодност и понижение в СО2 излъчванията от 19%.

Освежената Astra на Opel, който е част от гиганта Groupe PSA, стъпва на пазара със семейство високоефективни и леки бензинови и дизелови трицилиндрови двигатели, работните размери на които варират от 1.2 до 1.5 литра. Максималните мощности на задвижващите агрегати покриват диапазона от 105 до 145 конски сили, като даже базевота версия на модела е оборудвана с шестстепенна механична предавателна кутия. В взаимозависимост от нивото си съоръжение и предпочитанията на потребителите, автомобилът може да бъде оборудван също по този начин със седемстепенна и деветстепенна автоматична предавателна кутия.

Astra се отличава също по този начин с оптимизирана аеродинамика, усъвършенствана динамичност и комфорт с актуализирани амортисьори и по-директен волан, нови предна и задна камера, и цифров инструментален панел, предно стъкло с подргяване, възможност за поръчка на система за безжично зареждане на мобилен телефон и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР