Opel обяви, че добява нов бензинов задвижващ агрегат в модификационното портфолио на

...
Opel обяви, че добява нов бензинов
задвижващ агрегат в модификационното
портфолио на
Коментари Харесай

Opel Insignia с нов бензинов двигател

Opel разгласи, че добява нов бензинов задвижващ елемент в модификационното портфолио на Insignia Grand Sport и Insignia Sports Tourer, както и нова дизелова версия с двулитров мотор в композиция с 8-степенна автоматична трансмисия и система за задвижване на четирите колела.

Новата бензинова версия на Opel Insignia обещава оптималната мощ от 170 конски сили и оптимален въртящ миг от 350 Нм при едвам 1500/мин, а коментираният разход на гориво е в диапазона 6-6.4 литра на 100 километра. Новата трансформация идва в комбинация с деветстепенна автоматична предавателна кутия и е в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 8.7 секунди и оптималната скорост на придвижване от 228 км/ч.

Новата двулитрова дизелова конфигурация с 8-степенна автоматизирана трансмисия и система за задвижване на четирите колела идва с оптималната мощ от 174 конски сили и оптимален въртящ миг от 380 Нм. Със междинен разход на гориво от 5.1 литра на 100 километра при версията Grand Sport, автомобилът дава обещание да измине класическото ускоряване 0-100 км/ч за 8.9 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 223 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР