Opel Corsa празнува своята 40-та годишнина и за да ознаменуват

...
Opel Corsa празнува своята 40-та годишнина и за да ознаменуват
Коментари Харесай

Opel Corsa празнува 40 години с лимитирана серия

Opel Corsa чества своята 40-та годишнина и с цел да ознаменуват това, германците показаха лимитирана серия на последното потомство на модела, която ще се създаде в стеснен тираж от тъкмо 1982 екземпляра. Компактният хечебк се отличава с някои образни промени и богато серийно равнище на съоръжение. Специалните бройки ще бъдат разпределени сред представителствата в Европа, а поръчките стартират през идващите седмици.
`Opel

Отличителни детайли за юбилейната Corsa са двуцветната композиция от червен цвят за купето с черни детайли като тавана, огледалата и предната решетка. Колонките също са затъмнени, дружно със спойлера над петата врата и емблемите в задната част. Джантите са в размер от 17 цола и комбинират матови и гланцирани черни акценти. Серийно получавате LED фарове и разнообразни системи за сигурност.
`Opel

В интериора откриваме специфична карирана тапицерия, въодушевена от истинския модел от началото на 80-те години на предишния век, както и специфична плака с следващия номер на колата от лимитраната серия. Apple CarPlay и Android Auto също се оферират като общоприетоо съоръжение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР