Опечалена съпруга конструира специален велосипед, за да може семейството ѝ

...
Опечалена съпруга конструира специален велосипед, за да може семейството ѝ
Коментари Харесай

Млада вдовица с 6 сирачета смята да забогатее с изобретените от нея катафалка и ковчег за починалия ѝ от рак съпруг

Опечалена брачна половинка конструира специфичен велосипед, с цел да може фамилията ѝ да откара на гробището ковчега с умрелия ѝ брачен партньор и то по този начин, че „ той да може да вижда небето”, оповестява „ Дейли мейл”.

Бащата на 6 деца Гордън Торп цялостен живот се страхувал от ковчези и катафалки. Преди дни той трагично умря от рак на панкреаса на 49-годишна възраст. Вдовицата му Дона, която знаеше за страховете му, решила да не го мъчи след гибелта му и направила специфична петместна талига за ковчега за мероприятието да наподобява на велосипедна разходка, а не на траурна върволица.

Освен това тя инсталирала стъклено прозорче в капака на ковчега, тъй че брачният партньор ѝ да се любува на околната панорама, до момента в който карат тялото му към гробището.

Дона дружно с трите си най-големи дъщери направила 20-минутното пътешестване на колела до църквата по време на прощалната гала, която съвпаднала с 10-годишнината от сватбата ѝ с Гордън.


" Той в никакъв случай не харесваше погребенията, даже не можеше да приказва за тях. Мисълта, че той може да се намира в тази кутия го плашеше”, споделя Дона.

Точно поради това любящата брачна половинка изобретила странното возило, с цел да не се усеща брачният партньор ѝ сковано. За изработката на ковчега тя избрала дървесина от праскова, а през прозорчето Дона за финален път съумяла да поговори с обичания си.

По време на траурната върволица всички опечалени били на колела. Когато Дона си спомня за траурния ден нищо не помрачава лицето ѝ – всичко минало отлично и в непринудена конюнктура. Сега тя възнамерява да стартира личен бизнес по производството на сходни велосипеди-катафалки, с цел да могат приятелите и околните да изпращат своите обичани в последния им път като на разходка.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР