Опасност от бежанска вълна няма. Ситуацията е съвсем различна от

...
Опасност от бежанска вълна няма. Ситуацията е съвсем различна от
Коментари Харесай

Нинова: Борисов плаши с бежанците предизборно

Опасност от бежанска вълна няма. Ситуацията е напълно друга от 2015 и 2016 година. Борисов плаши с бежанци предизборно. Внушава боязън у хората, с цел да играе спасителя. Толкова е транспарантно. Прави го преди всички избори. За това предизвести в Ямбол водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя бе в града, с цел да покрепи претендентът за кмет от левицата Катя Георгиева.
Нинова разяснява, че екипът за Ямбол и региона на левицата е от опитни, само че и от млади и енергични хора. Друга мощна страна на този екип е, че са почтени и готови хора. Вярвам в тях и им поисквам триумф. Ямбол и цялата област могат да се трансформират и това е във вашите ръце, добави Корнелия Нинова. Тя акцентира, че левицата предлага съответни и изпълними цели и умни, готови и честни хора, които да свършат работа.
Страхът на ГЕРБ, че губят властта, прерасна в напън, репресии и закани към хората. Затова ви благодаря, тъй като сте смели хора. Нека дружно с тази сила и мощ да променим Ямбол и най-много да подобрим живота на всеки българин, приключи Корнелия Нинова.
Във вашите очи виждам вяра. Израснах в този град, завърнах се тук, в Ямбол, работя и отглеждам детето си. Не желая Ямбол да остане град със затихващи функционалности, съобщи Катя Георгиева. Тя показа, че главната й задача ще бъде завръщането на младежите в Ямбол и по тази причина ще сътвори стратегия за задържането им в града.
Ще създадем преференциални условия за бизнеса, с цел да се обезпечават повече работни места и приходите на работещите да порастват, акцентира Георгиева.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР