Опасно лекарство причинява скок на заболявания в , предупреждават здравните

...
Опасно лекарство причинява скок на заболявания в , предупреждават здравните
Коментари Харесай

„Хероинът от бензиностанцията“ е нарастваща заплаха в Ню Джърси, предупреждават здравните служители: „Опасно и пристрастяващо“

Опасно лекарство предизвиква скок на болести в, предизвестяват здравните чиновници — и в доста случаи лекарството се продава на рафтовете на ъглови магазини.

Elixir на Neptune и ZaZa Red — именуван още „ “ — са единствено два от продуктите, които се оферират на пазара като хранителни добавки. Те се продават на бензиностанции и в интернет, съгласно здравно предизвестие от Министерството на здравеопазването на Ню Джърси.

Между юни и ноември 2023 година има 20 докладвани случая на тианептин, причиняващ „ тежки клинични резултати “ в Ню Джърси, както е маркирано в предизвестие от 1 февруари от Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC).

Това е забележителен скок от двете или по-малко позвънявания, които центърът по отравяния нормално получава всяка година.

Какво е тианептин?

Тианептин е трицикличен антидепресант, който не е утвърден от Администрацията по храните и медикаментите на Съединени американски щати.

Някои компании предлаг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР