Опасно близки са станали в последно време актьорите Койна Русева

...
Опасно близки са станали в последно време актьорите Койна Русева
Коментари Харесай

Койна Русева опасно близка с Димитър Баненкин

Опасно близки са станали напоследък актьорите Койна Русева и Димитър Баненкин от хитовия сериал "Скъпи наследници ". Освен че са неразделни по всемирски събития, двамата означиха дружно рождения ден на русокосата хала в Царево! Отправили се към морето още на 1 май и прекарали дните, тичайки боси по плажа. На фотосите от идиличната отмора се вижда по какъв начин Баненкин и Койна се любуват на коктейли в холивудска прегръдка и наподобяват допълващи се взаимно - като в захаросан филм.

Феновете им към този момент са в екзалтираност! Надяват се обичаните им герои от сериала да станат освен това от другари. Това обаче е малко евентуално, защото сърцето на синеоката Койна от дълго време е заето от брачна половинка й и трите им деца. Което не й пречи да назовава галено Баненкин "мило ", а той да й се изяснява обществено в обич. Пък било то и другарска.

Приближени до Баненкин загатват и че пътуването до Царево за рождения ден на Койна е по негова концепция. Той взема решение да я изненада, водейки я на едно от своите специфични места. Освен другарските изненади в стеснен кръг Койна съумява да означи и първа баня за това лято - дружно с близката си другарка и актриса от "Скъпи наследници " Искра Донова, която също е част от звездния антураж на рожденичката.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР