Опашката от товарни автомобили на ГКПП "Капъкуле-Капитан Андреево" вече е

...
Опашката от товарни автомобили на ГКПП "Капъкуле-Капитан Андреево" вече е
Коментари Харесай

15-километрова опашка от ТИР-ове на Капитан Андреево в посока България

Опашката от товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капъкуле-Капитан Андреево " към този момент е 15 километра, заяви БНР. Към момента на границата на Капъкуле има над 600 ТИР-а, които чакат да бъдат обработени документите им, с цел да могат да изоставен Турция и да влязат в България.

Според Анадолската организация опашката от тежкотоварните коли е в резултат на огромното скупчване на ТИР-ове на границата, с което българските гранични управляващи не съумяват да се оправят.

На "Капитан Андреево " има и 5-километрова опашка от товарни коли, чакащи да излязат от България. Опашката на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Лесово " в посока Турция е 3 километра, заяви Групово дело "Гранична полиция ".

На Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата-Промахон " към този момент се пропущат ТИР-ове. Там прекосяването през границата за тежкотоварни коли беше прекратено с часове поради мощния снеговалеж в южната ни съседка. На Граничен контролно-пропусквателен пункт "Илинден - Ескохи "гръцките гранични управляващи пропущат единствено леките и товарни коли, които са оборудвани с вериги. На останалите гранични пунктове с Гърция пропускателният режим е естествен.

Припомняме, по-рано през днешния ден стана ясно, че македонските управляващи са прекратили пропускането на товарни коли и в двете направления на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Деве хълм - Гюешево ". Към 17 часа прекосяването там е възобновено. В региона беше основана организация на придвижването, трафикът от товарни коли се отбиваше преди зоната на българския пункт.

На граничните пунктове "Дунав мост - Русе " и "Дунав мост - Видин " трафикът е натоварен. Не работят фериботите при Сомовит и Свищов. Стана ясно, че на входовете на Видин са се образували огромни опашки от товарни коли.

Трафикът на българо-сръбските гранични пунктове е естествен.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР