Опълчение в ГЕРБ в защита на Делян Добрев.Няма да позволим

...
Опълчение в ГЕРБ в защита на Делян Добрев.Няма да позволим
Коментари Харесай

Опълчение! ГЕРБ не дава Делян Добрев на Гешев

Опълчение в ГЕРБ в отбрана на Делян Добрев.Няма да позволим събаряне на имунитета на депутат. Това разгласи зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов на ексклузивен брифинг на партията. Повод е подаденото от Софийска градска прокуратура до Иван Гешев искане за събаряне на имунитета на Добрев във връзка следствие от 2016 година

-->
Това не трябва да се разрешава още повече, когато става дума за измислени проблеми, сподели Митов. И добави, че до момента в който не се одобри правосъдната промяна ГЕРБ няма да разреши да се смъква имунитета на народен представител, тъй като на следващия ден " може да е Асен ".

" От 30 години към този момент прокуратурата е упреквана, че държи избрани каузи на трупчета, казано на диалект, с цел да употребява въпросните каузи в миг, в който се взимат тежки политически решения, с цел да въздейства върху решенията на политици ", сподели Даниел Митов.

Все още няма импортирано искане в Народното събрание за събаряне на моя имунитет, сподели самият Добрев. Защо, в случай че това се случи, съставлява репресии. През 2013 година ни тормозиха и мен, и Ивайло Московски, съобщи Добрев.

9 години  ми държаха на трупчета обвинителния акт. Бях безконечният обвинен, възмути се енергийният специалист на ГЕРБ.

ГЕРБ няма да поддържа свалянето на нито един депутатски имунитет в миг, в който се прави тежка правосъдна промяна. Това разгласи управлението на парламентарната група на партията на ексклузивен брифинг, откакто по-рано през днешния ден се разбра, че Софийската градска прокуратура е изпратила предложение до основния прокурор да бъде продължено наказателното гонене против някогашния министър на стопанската система, енергетиката и туризма в първия кабинет на Бойко Борисов в интервала от 2012 до 2013 година Делян Добрев, което на процедура значи събаряне на депутатския му имунитет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР