Оня, международния измамник, излъгал и измамил датчани, англичани, американци, мозъкът

...
Оня, международния измамник, излъгал и измамил датчани, англичани, американци, мозъкът
Коментари Харесай

Оня, международния измамник, мозъкът на „Чаталджа“-гейт говори за мафия! Майко мила!…

Оня, интернационалния лъжец, излъгал и измамил датчани, англичани, американци, мозъкът на „ Чаталджа “-гейт приказва за мафия! Майко блага! Демокрацийо, демокрацийо, прибери си вересиите! Така възкликва в собствен нов пост евродепутатът Асим Адемов в собствен пост.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Девет месеца ръководят като министри от изгубилата изборите ПП/ДБ, с поддръжката на спечелилите от ГЕРБ/СДС, 10 дни им въртят имената за идващия кабинет и се молят на тоя и оня да останат отново министри…и довечера се сетили, че не желали!
А, оня, интернационалния лъжец, излъгал и измамил датчани, англичани, американци, мозъкът на „ Чаталджа “-гейт приказва за мафия! Майко блага! Демокрацийо, демокрацийо, прибери си вересиите!

 

В първото си публично изказване след оповестяване на държавно управление от Мария Габриел ПП-ДБ се оповестиха против Мария Габриел, потвърждавайки, че е нарушила конституцията, припомня SafeNews.

„ Мария Габриел през днешния ден сподели, че не може да бъде министър председател. Габриел се поддаде на натиска на Борисов и Пеевски, няма качествата за министър председател “, сподели Кирил Петков.

„ Най-красивото и най-новото лице на мафията в България е Мария Габриел’, сподели от своя страна Асен Василев.

Очаквам опрощение за епитетите и обидите. Това съобщи Мария Габриел – ГЕРБ,  пред публицисти в кулоарите на Народното събрание, припомня още SafeNews.

За 9 месеца не съм си разрешила нищо сходно. Не съм нарушила Конституцията. Министрите са поели ангажимент за 18 месеца, на 9 месец има ротация. Разбира се, тяно право е да си подадат отказ. Четвърто – не преставам да имам вяра, че България има потребност от държавно управление и непоклатимост.
Работи се в екип, на който имаш доверие и стяма, че в този момент е моментът, в който би трябвало да продължим да демонстрираме своята отговорност към България. Това съобщи Габриел.

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР