Онлайн запознанствата са много популярни, но когато се стигне до

...
Онлайн запознанствата са много популярни, но когато се стигне до
Коментари Харесай

Мъж рискува 13 г. затвор заради измами с онлайн срещи

Онлайн запознанствата са доста известни, само че когато се стигне до действителни срещи постоянно има опасности. В случая на 45-годишен мъж от Лос Анджелис, той може да лежи 13 години в пандиза поради своите действителни срещи след онлайн запознанства, оповестява онлайн изданието CNET, представени от vesti.bg.

Причината е, че той е упрекнат в 10 измами. В интервала от май 2016 година до април 2018 година той е излязъл на срещи с 10 дами, с които се срещнал " най-вече от уеб сайтове и приложения за запознанства ". До тук всичко е обикновено. Жените обаче го съдят за това, че откакто поръчал напитки и ястия, в края на вечерята мъжът си тръгнал без да заплати.

 

Мъжът е получил 7 обвинявания в рекет, две в опит за рекет и едно обвиняване за кражба. Освен това има още едно обвиняване за машинация на хотелиер и кражба с дребна стойност. Мъжът към този момент е оповестил пред съда, че не се счита за отговорен, само че остава в ареста с гаранция от 315 000 $.

Обвинението твърди, че мъжът не е казвал, че не има намерение да заплаща и просто си тръгвал. То добавя, че 8 от дамите платили сметката сами, а ресторантът покрил разноските на останалите две. По този метод мъжът измамил дамите с общо над 950 $. Ако бъде приет за отговорен, може да бъде наказан на 13 години затвор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР