Онлайн петицията за спиране на Brexit събра над 5,7 милиона

...
Онлайн петицията за спиране на Brexit събра над 5,7 милиона
Коментари Харесай

Обсъждат петицията за отмяна на Brexit следващата седмица

Онлайн петицията за прекъсване на Brexit събра над 5,7 милиона подписа

Британският парламент ще организира през идната седмица необвързващ спор за анулация на излизането на страната от Европейския съюз, откакто онлайн петиция за прекъсване на Brexit събра над 5,7 милиона подписа, оповестяват Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.

Според законите на Обединеното кралство, всяка петиция към държавното управление, която събере повече от 100 000 подписа, би трябвало да бъде импортирана за спор в Народното събрание. Петицията обаче няма да бъде подложена на гласоподаване.

Комисията по петициите на Камарата на общините разгласи, че петицията за отвод от член 50, формалното заявление на Обединеното кралство, че желае да напусне Европейски Съюз, е " най-подписваната петиция, която в миналото е внасяна ".

Дебатът ще бъде в понеделник, когато ще бъдат разисквани още две различни петиции. Едната приканва за нов референдум и е подписана от 120 000 души, а другата желае Англия да напусне Европейски Съюз без договорка и има 140 хиляди подписа. / Нова тв

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР