Омразата трябва да има някакъв предел! Синът на президента при

...
Омразата трябва да има някакъв предел! Синът на президента при
Коментари Харесай

Вигенин: В безсилието си ГЕРБ тръгна да се занимава с роднините на социалисти и симпатизанти

Омразата би трябвало да има някакъв лимит! Синът на президента при инспекция се оказал без персонална карта и втори ден жълто-кафяви уеб сайтове леят воня.
Противоепидемичните ограничения не са нарушени - били са по-малко ат 15 човека; някой нещо хвърлил по минувач - следва да се потвърди дали и кой.
 Шикерова: Страшна гнус е да размяташ името на дете, единствено тъй като татко му е президент Шикерова: Страшна гнус е да размяташ името на дете, единствено тъй като татко му е президент
Медиите могат да събират и популяризират информация за персоналния живот на обществените персони без тяхно единодушие, само че тази опция не...
Тези обстоятелства нямат никакво отношение към работата на бащата на обществената позиция, която заема. Явно е нова тактичност. От предходната седмица ГЕРБ в безсилието си потегли да се занимава с роднините на социалисти и симпатизанти, написа депутатът от Българска социалистическа партия.
А тъкмо този, който говореше за морал от трибуната на Народното събрание, два дни по-късно се оказа разследван за машинация. И същите, които сочат с пръст депутат поради брат му, другояче нямат нищо срещу на най-високата естрада да седи наказан на втора инстанция за рекет. Стига двойни стандарти! Пощадете най-малко децата!
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР