Омекотителите са специализирани дермокозметични средства, които използват в състава си

...
Омекотителите са специализирани дермокозметични средства, които използват в състава си
Коментари Харесай

Ползи от употребата на омекотител

Омекотителите са профилирани дермокозметични средства, които употребяват в състава си субстанции, които спомагат за поддържането на вярна хидратация на кожата, смазват я, понижават дразненето и възвръщат хидро-липидния пласт на епидермиса. Те също по този начин оказват помощ да се защищити кожата от вероятните отрицателни резултати на фактори на околната среда, в това число алергени. Омекотителите понижават чувството за сърбеж, постоянно срещано в атопичната и суха кожа и са противовъзпалителни. Омекотителите се оферират в доста форми, като кремове, лосиони, емулсии, гелове и шампоани.
Какво съставляват омекотителите?
Омекотителите са съвременна дермокозметика, предопределена за цялостна грижа за кожата, употребена както в козметологията, по този начин и в дерматологията. Те са извънредно леки, тъй че множеството от тях могат безвредно да се употребяват даже при новородени от първите дни на живота.
Омекотителите основават незабележим предпазен пласт върху повърхността на кожата, който дейно предотвратява несъразмерната загуба на вода. Благодарение на него кожата е вярно овлажнена и остава приятна на досег и гладка за дълго време.
Омекотителите също смазват кожата. Те основават внимателен филм на повърхността на кожата, който обезпечава дългогодишен комфорт. Въпреки деликатността си, те са извънредно ефикасни. Благодарение на своите овлажняващи и регенериращи свойства, те освен усъвършенстват външния тип на кожата, само че също по този начин подкрепят лекуването на болести като псориазис или атопичен дерматит (AD).
 7 неща, които постоянно употребявате по неверен метод 7 неща, които постоянно употребявате по неверен метод
Понякога хората употребяват познати неща, без да се замислят дали го вършат вярно или не. Оказва се, че можете освен да не помогнете...
Омекотителите се състоят най-вече от естествени растителни мазнини като масло от макадамия, масло от рапица, масло от ший, масло от инка омега, зехтин, царевично масло Омекотителите не съдържат парабени - консерванти, изкуствени оцветители, пенообразуватели или аромати. Поради елиминирането на съставките, които могат да раздразнят кожата, рискът от странични резултати е най-малък.
Как работят омекотителите?
Натуралните растителни масла, включени в омекотителите, са богати на комплекса от Омега 3-6-9 киселини. Тяхната задача е да попълнят липидния недостиг, да задържат водата в дълбоките пластове на кожата за по-дълго и да понижат възприятието на сърбеж. Освен това уреята и натриевият хиалуронат поддържат хидратацията. Алантоинът и D-пантенолът имат успокоителен и успокоителен резултат върху раздразнената и свръхчувствителна кожа.
Омекотителите основават обвивка на повърхността на кожата, която я защищава от прекалено изпаряване на водата и от въздействието на външни фактори. Благодарение на него кожата е вярно овлажнена, остава приятна на досег и гладка дълго време, не изсъхва.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР