ОМАХА, Небраска (AP) — Крайнодесните консерватори, лоялни на бившия президент

...
ОМАХА, Небраска (AP) — Крайнодесните консерватори, лоялни на бившия президент
Коментари Харесай

Натискът от страна на привържениците на Тръмп в Небраска нараства за система, в която победителят получава всичко

ОМАХА, Небраска (AP) — Крайнодесните консерватори, лоялни на някогашния президент Доналд Тръмп, не забавят натиска си за водената от републиканците Небраска Законодателната власт да одобри система „ спечелилият взема всичко “ за отсъждане на гласове в Избирателната гилдия, макар че няма съвсем никакъв жизнерадостен метод за това, защото остават единствено пет дни до тазгодишната законодателна сесия.

Републиканската партия на Небраска, сега воден от лоялни последователи на Тръмп, ще организира протест във вторник в Омаха с присъединяване на консервативния деятел Чарли Кърк, с цел да се насочи към нетипичната система на щата за делене на петте президентски изборни гласа въз основа на националния избор в неговите конгресни региони. Мейн е единственият различен щат, който разделя електоралните си гласове.

Републиканците желаят промяната преди тазгодишните мощно оспорвани президентски избори, с цел да подсигуряват, че електорален избор, привързан с основания в Омаха 2-ри конгресен окръг на Небраска, няма д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР