Олимпийската гордост Красимир Дунев е сред фаворитите на зрителите в

...
Олимпийската гордост Красимир Дунев е сред фаворитите на зрителите в
Коментари Харесай

Рак е причината за трагедия в семейството на Краси Дунев от Игри на волята

Олимпийската горделивост Красимир Дунев е измежду любимците на феновете в новия сезон на " Игри на волята “. 50-годишният гимнастик, притежател на сребърен орден от олимпиадата в Атланта през 1996 година, взе участие в предаването дружно с щерка си Никол, която също е някогашна спортна гимнастичка.

Баща и щерка впечатляват с борбен дух и усмивки, само че преди 5 години са минали през най-страшния пъкъл. Едва на 40 от този свят си потегля брачната половинка му Ани, с която имат две деца – наследник Майкъл и щерка Никол, написа " Ретро ".

Двамата са образец за крепко семейство и благополучен брак допреди Ани, която също била треньор по спортна гимнастика, да се сблъска с рака. По време на дългото и изтощително лекуване дъщеря ѝ Никол била неразделно до нея и държала ръката ѝ даже по време на терапиите. За страдание, лекарите не съумяват да я спасят и Ани издъхва на 11 май 2018г.

" Жестоката болест прекъсна твоя млад живот! Защо ни остави с очи, обърнати вечно към вратата в очакване да се върнеш? Мила майко, нищо не е в положение да запълни празнотата в сърцата ни след твоята загуба. Остана ни единствено скъпият спомен за топлите грижи и обичта, с която ни подари. Благодаря на всички, които бяха с нас в най-трудните моменти и ни помагаха! “, е написала Никол във фесйбук в деня на кончината на своята майка.

Година по-късно тя отново се изповядва: " Зная, мамо, че би трябвало да се оправя и да продължа напред, с цел да те има и да бъдеш до мен. Зная, че си ме родила с риск за живота си, с цел да дадеш късмет на едно сърце да тупти и да живее, окрилено от твоята единствена и неповторима любов. И зная нещо друго, че ти в никакъв случай няма да бъдеш единствено спомен или минало.

Искам да ти кажа, че съм мощна и ще го потвърждавам всяка минута. Ще продължа да потвърждавам, че твоят живот е имал смисъл и няма да го предам. Липсваш ми, мамо! Ще минат дни, може би години, в които аз ще не преставам да те обичам с живота си, с цел да пристигна времето, когато още веднъж ще ти кажа " Здравей “ и ще те прегърна. Мечтая си за този момент, мамо! Завинаги ще останеш в моето сърце! “, написа още Никол.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР