Оли Уоткинс помогна за изстрелването на Астън Вила до първи

...
Оли Уоткинс помогна за изстрелването на Астън Вила до първи
Коментари Харесай

Оли Уоткинс страда от контузия, когато Астън Вила победи Аякс

Оли Уоткинс оказа помощ за изстрелването на Астън Вила до първи европейски четвъртфинал от 1998 година насам, само че изплаши своя тим и Англия от травма, откакто накуцваше.

Уоткинс, включен в последния състав на Гарет Саутгейт по-рано в четвъртък, изведе Вила в предни позиции в първото полувреме на успеха с 4-0 в реванша от Лига Европа на конференциите над Аякс с 10 играчи, което ги изпрати до осминафиналите.

Но нападателят накуцва осем минути по-късно с проблем с коляното и трябваше да гледа по какъв начин съотборниците му се бунтуват през второто полувреме с голове на Леон Бейли, Джон Дюран и Муса Диаби, които унищожиха равенството след нулевото тъждество предходната седмица Амстердам.

Вила и Англия в този момент ще чакат с неспокойствие да открият мащаба на казуса, като нападателят е от решаващо значение за упоритостите на Вила във Висшата лига за топ 4, като също по този начин евентуално щеше да взе участие в интернационалните другарски мачове против Бразилия и Белгия идната седмица.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР