ОЛБАНИ, Ню Йорк (АП) — Нюйоркските демократи, които контролират Сената

...
ОЛБАНИ, Ню Йорк (АП) — Нюйоркските демократи, които контролират Сената
Коментари Харесай

Бюджетният сезон в Ню Йорк започва с търкания относно данъците и финансирането на образованието

ОЛБАНИ, Ню Йорк (АП) — Нюйоркските демократи, които управляват Сената и Събранието на щата, разгласиха бюджетните си оферти за годината, създавайки евентуални борби с държавното управление, Офисът на Кати Хочул за финансирането на образованието и налозите върху приходите.

Плановете за разноските бележат началото на договарянията за бюджета на щата, развой, който ще се организира при закрити порти сред губернатора, водача на Сената и представителя на събранието преди крайната дата за бюджета на 1 април.

Hochul сподели, че счита, че бюджетът може да бъде завършен в точния момент тази година, като наподобява, че желае да избегне типа вътрешнопартийни кавги, които го забавиха предходната година, когато тя спори със законодателите за жилищен проект и смяна на закони за гаранцията.

„ Всичко, което би трябвало да имаме, е на масата в този момент “, сподели Хочул, демократ. похарчи 2,4 милиарда $ за справяне с притока на мигранти в града, както и за нови стратегии за битка с кражбите на дребно – и двата чувс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР