Октомврийска изненада“ от Нова Украйна“: Това е напълно възможно според

...
Октомврийска изненада“ от Нова Украйна“: Това е напълно възможно според
Коментари Харесай

US издание: Напълно възможен е разпад и появата на Нова Украйна на териториите, подвластни на Киев

" Октомврийска изненада “ от " Нова Украйна “: Това е изцяло допустимо съгласно списание The American Thinker, което предвижда разпада на страната и появяването на това държавно образувание към есента, което да е по-компактно и политическа сплотено от предишното, предава " Фокус ".

" Как ще приключи украинско-руската война? Октомврийска изненада. Украйна ще се разпадне и Нова Украйна ще възникне въз основата на едностранно изказване на сегашните управляващи в Киев с поддръжката на висшето военно командване “, пишат от медията.

Де юре, границите на Нова Украйна ще включват единствено територията, която в този момент е под административния надзор на украинските управляващи. Новата Украйна ще бъде компактна, обединена и добре интегрирана политически, стопански и обществено. Тя ще получи стратегическа автономност, което ще й разреши да напусне сферата на въздействие на Русия, без да се причислява към Европейски Съюз и НАТО.

От позиция на действителната политика, Русия е постигнала нужните и задоволителни жизненоважни цели за национална сигурност във връзка с своя югозападен фланг. Задачата на Русия е да се зареди със стратегическо самообладание, с цел да разреши на украинските управляващи да признаят, че продължаването на военния път е задънена улица.

Както пишат в American Thinker, още през август 2023 година висшето управление на НАТО, най-малко импровизирано, допусна, че появяването на Нова Украйна в понижен състав ще бъде приветствана.

Източна Украйна (Крим и стратегически значими региони на Херсонска, Запорожка, Донецка и Луганска области) в този момент са под в действителност съветски надзор. Едностранно изказване за съкращаването на Нова Украйна надали ще провокира възражения от Русия, написа изданието.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР