Окръжният съд в Ямбол остави за постоянно в ареста обвинения

...
Окръжният съд в Ямбол остави за постоянно в ареста обвинения
Коментари Харесай

Бременната 17-годишна Мария била удушена от пастрока си и хвърлена в кладенеца

Окръжният съд в Ямбол остави за непрекъснато в ареста обвинявания в убийството на 17-годишно момиче от ямболското село Недялско.

 Откриха в бунар натрупа на бременно с близнаци 17-годишно момиче (видео) Виж още

Мария Христова изчезнала безследно на 12 август, а седмица по-късно тялото й бе намерено от другари в зарязан бунар в селото. На идващия ден трупът бе изваден от екипи на полицията и пожарната. Приятелите на момичето споделиха, че тя е била бременна с близнаци в третия месец и неотдавна се е сгодила. За жестокото закононарушение бе арестуван 44-годишният пастрок на момичето Йовчо Стоянов. Мъжът живеел на фамилни начала с майката на Мария. Двамата имали две момчета.

Постоянната мярка " Задържане под стража " съдът наложи, защото против Йовчо Стоянов има събрани задоволително доказателства, че е причинител на тежкото закононарушение.

Всички данни, които са събрани от прокуратурата, сочат, че бременната Мария е била удушена със мощно притискане с ръце в региона на шията, в резултат на което е пречупена подезичната кост. Обвиненият изиска от съда да не бъде арестуван в ареста, защото е претърпял две тежки интервенции, също така няма кой да се грижи за фамилията му.

Мярката може да бъде обжалвана пред Апелативния съд в Бургас.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР