Окръжният съд в Русе уважи искането на прокуратурата 22-годишният Северин

...
Окръжният съд в Русе уважи искането на прокуратурата 22-годишният Северин
Коментари Харесай

Психиатри ще решат дали Северин Красимиров е вменяем

Окръжният съд в Русе почете настояването на прокуратурата 22-годишният Северин Красимиров да бъде настанен за 30 дни в затворническата психиатрия в Ловеч, където да се направи сложна психиатрична експертиза на обвинявания в убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова.

Искането на обвиняването беше подкрепено напълно от служебния бранител на Северин, тъй като ще стане ясно дали обвиненият може да носи наказателна отговорност.

Младият мъж е упрекнат за две закононарушения – ликвидиране и обезчестяване. Пред съда Красимиров съобщи, че когато му причернее пред очите, става експлозивен и не си спомня какво прави.
bTV Репортерите: ДНК на гибелта За първи път пред камерата на bTV застават проверяващи, взели участие в разкриването на жестокото ликвидиране на Виктория Маринова
„ Имаме информация от нашия център на психологично здраве, че той е диагностициран като лице с умствено закъснение, учил е в помощно учебно заведение, има понижена продуктивност с решение на ТЕЛК – все условия, които на нас ни станаха известни по време на следствието и които желаеме да проверим доколко му се отразяват на вменяемостта”, изясни окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР