Окръжният съд в Пловдив потвърди постоянното задържане на на т.

...
Окръжният съд в Пловдив потвърди постоянното задържане на на т.
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста Куката, Чеченеца и Емили

Окръжният съд в Пловдив удостовери непрекъснатото задържане на на така наречен инфлуенсъри Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца и Даниел Йорданов-Емили, заяви Българска национална телевизия. Те са с повдигнато обвиняване за безчинство, осъществено по изключително дръзновен метод откакто снимаха и излъчиха онлайн видео, в което водеха юноша със специфични потребности на каишка в пловдивски мол.

Според прокуратурата с действието си те са целели да скандализират обществото, като са нарушили общоприетите морални правила за другарство на обществено място. Окръжният съд не одобри настояването на техните юристи за по-леки ограничения и напълно отхвърли обвиняванията, че Районният съд е взел решението си под въздействие на огромния публичния и медиен отзив.

Задържаните споделиха пред съда, че са положителни хора и са снимали клипа само за тяхно развлечение и със единодушието на момчето. Постановеното решение е дефинитивно. Пред Българска национална телевизия юристът на потърпевшия юноша съобщи, че фамилията към момента не може да се отърси от преживения потрес и изпитва яд от метода, по който синът им е бил унизен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР