Окръжният съд в Кюстендил потвърди окончателно определение на Районния съд,

...
Окръжният съд в Кюстендил потвърди окончателно определение на Районния съд,
Коментари Харесай

Арест за шофьор на бял Мерцедес“, застрашил колоездачи

Окръжният съд в Кюстендил удостовери дефинитивно определение на Районния съд, с което е наложена мярка “задържане под стража ” на 41- годишния Иван Т., който на 2 септември подлуди служителите на реда в Благоевградско и Кюстендилско, до момента в който го задържат.

Мъжът карал бял джип “Мерцедес ” из Банско, когато се натъкнал на трасе от провежданото на този ден велосипедно съревнование. Улиците били блокирани от полицейски коли, които охранявали колоездачите, само че сигналите им не трогнали Иван Т. Той се врязал с джипа в колоните, минал през тях и отпрашил към основен път Е-79, където траял към Кюстендил.

Сигнала за безчинствата му бил подаден на локалните служители на реда, които сред селата Нов чифлик и Багренци създали барикади, с цел да го спрат. Опънали и лента с железни шипове. Белият мерцедес с мръсна газ се врязъл в лентата, гумите му гръмнали, след това блъснал полицейски автомобил и се забил в крайпътно дърво. При удара потърпевши двама чиновници на Министерство на вътрешните работи, а Иван Т. получил общо 7 обвинявания.

На съвещанието на съда той изискал да го пуснат, с цел да замине за Русия, само че съгласно магистратите има действителна заплаха той да се скрие там от правораздаването.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР