Окръжната прокуратура в Сливен проверява действията на полицейски служители от

...
Окръжната прокуратура в Сливен проверява действията на полицейски служители от
Коментари Харесай

Проверяват имало ли е полицейски чадър над убиеца от Нова Загора

Окръжната прокуратура в Сливен ревизира дейностите на полицейски чиновници от районно управление (на МВР) на МВР-Нова Загора за подкрепяне на разположение да избегне наказателно гонене. Разследването е обвързвано с нападението над 23-годишен юноша предходната седмица. Нападателят го е намушкал няколко пъти в краката, а тази седмица в четвъртък умъртви пред фамилията му 52-годишен мъж от града - брачен партньор на районната съдийка.

Днес в Нова Загора няма напрежение, само че към момента не се знае дали тази вечер ще има нов митинг. Заради убийството и опита за ликвидиране нощес хората от града излязоха на митинг, при който напрежението се подвигна и пред постройката на полицията униформени бяха замеряни с яйца, домати и бутилки с минерална вода.

По мотив инспекцията, шефът на РУП-Нова Загора старши контрольор Стефан Динков разгласи, че не се тормози от нея:

" Очаквам инспекцията. Нямам никакви терзания за нея. Аз самият съм се срещнал с дейностите на чиновниците и смятам, че те на момента са взели вярно решение. "

Междувременно стана ясно, че в понеделник за 44-годишният причинител ще бъде поискана непрекъсната мярка " задържане под стража ".Днес по обяд пред полицията в Нова Загора пристигнаха и елементи на жандармерията.

Вижте повече в директното включване на Стоян Радев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР