Окръжната прокуратура в Добрич ръководи започналото разследване на инцидент с

...
Окръжната прокуратура в Добрич ръководи започналото разследване на инцидент с
Коментари Харесай

Млада жена загина при инцидент с джет в морето край Балчик

Окръжната прокуратура в Добрич управлява почналото следствие на случай с джет, при който е починала млада жена. На място е следовател от Окръжния следствен отдел при Окръжната прокуратура в Добрич. Образувано е досъдебно произвеждане по член 123 от Наказателен кодекс.
Инцидентът е станал през вчерашния ден в морето източно от централния плаж в Балчик. Сигнал за него е подаден на незабавния телефон 112 в 18 часа през вчерашния ден, 22 август.
47-годишният Красимир Н. управлявал личния си джет, на който се е возела 27-годишната А.Б. Подадат на далян с риболовен мрежи.
При прекосяването през даляна, който не е бил обозначен, от джета пада и умира на място 27-годишна А.Б. 47-годишният Красимир също е потърпевш. Настанен е в болница. Животът му е отвън заплаха.
Днес следовател от Окръжния следствен отдел при Окръжната прокуратура в Добрич е направил оглед на местопроизшествието. Джетът е изваден от морето.
Установено е, че далянът за улов риба стартира от края на буната и продължава на към 90 метра във вътрешността в морето. Изпратено е питане в Изпълнителната организация по риболовство за притежателя на даляна, на който липсват наложителни маркировки и обозначения.
Разпитват се очевидци, които са видели нещастието, разиграла се пред очите на плажуващите на централния плаж в Балчик.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР