Окръжна прокуратура - Варна предаде на съд 21-годишния А.С. за

...
Окръжна прокуратура - Варна предаде на съд 21-годишния А.С. за
Коментари Харесай

Прокуратурата във Варна даде на съд 21-годишен заради разпространение на наркотици

Окръжна прокуратура - Варна съобщи на съд 21-годишния А.С. за това, че без съответно позволение и при изискванията на продължавано закононарушение, държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции и популяризирал от същите - закононарушение по член 354а, ал.1, изр.1, прочие 4 и прочие 5, алт. 1, по отношение на член 26, алинея 2 от Наказателен кодекс.

Обвиняемият А.С. нямал работа и източник на непрекъснати приходи, занимавал се с разпространяването на наркотично субстанции. Тази активност той развивал от вкъщи си, като нормално клиентите се свързвали с него по телефона. Размяната на неразрешените вещества и парите ставала най-често в градинка, ситуирана покрай адреса на младия мъж, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

На 8 юни 2022 година, сред 16:00 и 18:30 часа, А.С. осъществил две покупко-продажби с марихуана, като продал на двама мъже надлежно 13,89 грама и 1,49 грама. Малко след втората продажба мъжът бил арестуван от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна. Последвали неотложни процесуални дейности в жилището, населявано от него. Там били открити и конфискувани голям брой разфасовки с марихуана, като общото конфискувано количество било 737,40 грама. Освен това били открити 4,7 грама екстази.

Предстои Варненският областен съд да насрочи дата за разглеждане по делото против обвинения 21-годишен мъж. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване " отнемане от независимост “ за период от две до осем години и с санкция от пет хиляди до двадесет хиляди лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР