Окръжна прокуратура в Кърджали наблюдава досъдебно производство, разследването по което

...
Окръжна прокуратура в Кърджали наблюдава досъдебно производство, разследването по което
Коментари Харесай

Закопчаха общински чиновник от Ардино с 300 лева подкуп

Окръжна прокуратура в Кърджали следи досъдебно произвеждане, следствието по което е за призната от длъжностно лице от Община Ардино полза – парична сума в размер на 300 лв.. Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Оттам прецизират, че досъдебното произвеждане е формирано на 27 юни, а на сегашния стадий по делото няма притеглен обвинен.

По-рано през днешния ден от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кърджали оповестиха, че по почналото следствие за рушвет в Районното ръководство в Ардино за период до 24 часа има арестуван 54-годишен. Оттам обясниха, че следствието е откакто длъжностно лице е поискало и получило полза, с цел да извърши дейности по работа.

По случая се правят процесуални дейности под надзора на Окръжна прокуратура–Кърджали. Досъдебното произвеждане е по чл.301, ал.1 от Наказателния кодекс.

Българска телеграфна агенция напомня, че през март тази година в Момчилград полицията задържа двама, единият от които длъжностно лице, за препоръчан рушвет на длъжностно лице. Тогава като обвинен окръжната прокуратура в Кърджали притегли предложилият рушвет С.С.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР