Окръжна прокуратура-София наблюдава досъдебно производство, образувано за умишлено убийство в

...
Окръжна прокуратура-София наблюдава досъдебно производство, образувано за умишлено убийство в
Коментари Харесай

Разбра се на каква брутална гледка са се натъкнали ченгетата в апартамента на ужасите в Костинброд

Окръжна прокуратура-София следи досъдебно произвеждане, формирано за съзнателно ликвидиране в гр. Костинброд, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Понастоящем е открито, че умрял е 49-годишният Е.К, който живеел на фамилни начала със С.С. (на 56 години) и сина ѝ К.В. (на 27 години) в гр. Костинброд.

Жената работела най-вече в чужбина. В България постоянно възниквали сред нея и Е.К. кавги, когато С.С. била под въздействието на алкохол.

На 12.01.2024 година С.С. и К.В напуснали рамките на Република България и минали държавната граница със Сърбия. Пред способените сръбски управляващи К.В. показал, че в нощта на 11.01.2024 година против 12.01.2024 година тримата се скарали и майка му нанесла побой над потърпевшия Е.К.

Властите на Сърбия уведомили българските си сътрудници, заради което същите неотложно посетили адреса в гр. Костинброд.

На място в жилището полицейските органи разкрили натрупа на Е.К. Бил осъществен оглед на местопроизшествието, при който са били установени голям брой следи от кръв в цялото помещение, по мебели и движимости.

С.С. и К.В. са привлечени в качеството на обвинени по досъдебно произвеждане за осъществено съзнателно ликвидиране. Понастоящем те се намират в Сърбия, където са краткотрайно арестувани за период до 30 дни със правосъдно решение.

Окръжна прокуратура – София изготви Молба за правна помощ посредством Върховна прокуратура на Република България до способените органи на Република Сърбия за осъществяване на дейности по следствието по формираното досъдебно произвеждане.

В молбата се съдържат претенции, касаещи навреме събиране на доказателства по делото.

С.С. и К.В. са привлечени в качеството на обвинени лица по реда на задочното произвеждане, според Наказателно-процесуален кодекс. Постановленията са предявени на назначените бранители.

Окръжна прокуратура – София изготви искане за екстрадиция на обвинените, с оглед предаването им в Република България, където ще се организира наказателното гонене по отношение на тях.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР