Окръжна прокуратура - Сливен предаде на съд 35-годишния Бойко Б.

...
Окръжна прокуратура - Сливен предаде на съд 35-годишния Бойко Б.
Коментари Харесай

Бойко от Котел, отвлякъл и обрал жена, застава на подсъдимата скамейка

Окръжна прокуратура - Сливен съобщи на съд 35-годишния Бойко Б. от Котел. Той е обвиняем за това, че на 03.06.2017 година в региона на Нова Загора, при изискванията на рисков рецидив, отвлякъл жена от Стара Загора.

Той е упрекнат и за това, че на същата по пътя от Нова Загора до Сливен и в Сливен незаконно лишил от независимост същата жена.

Той е упрекнат и за това, че на горепосочената дата в Сливен, при изискванията на рисков рецидив, лишил непознати движими движимости - пари, два златени пръстена - всичко на обща стойност 378 лева, от владението на потърпевшата, с желание незаконно да ги присвои, като използвал за това заплашване.

Подсъдимият и потърпевшата се познавали от към месец. През това време подсъдимият въвел в подвеждане потърпевшата, която му дала назаем сумата от 1 500 лева При поредна среща сред тях Бойко Б. изискал още пари от потърпевшата. Тя му декларирала, че няма и не може да му даде. Тогава той помолил собствен другар да го закара с автомобил до Стара Загора, с цел да се видят с потърпевшата. При срещата им Бойко още веднъж изискал пари от дамата. Тя още веднъж отказала, след което той я уговорил да се качи в колата, с цел да отидат до близко село, където той щял да уговори продажбата на автомобила и да и върне парите. В един миг от пътуването потърпевшата открила, че пътуват към Сливен и е схванала, че е отвлечена. Тогава почнала да плаче и да моли да я върне назад. Той я заплашил казвайки й, че в случай че не замълчи, може въобще да не се върне. По-късно я завел в гориста околност край Сливен, където я заплашил и лишил парите и пръстените. След това я изоставил в региона на автогара Сливен.

Окръжен съд - Сливен е нарочил съвещанието си за 17.01.2018г.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР