Окръжна прокуратура-Кърджали привлече като обвиняем и задържа 31-годишен мъж за

...
Окръжна прокуратура-Кърджали привлече като обвиняем и задържа 31-годишен мъж за
Коментари Харесай

Извънредна новина за мъжа, оставил труп в канавка край "Маказа"

Окръжна прокуратура-Кърджали притегли като обвинен и задържа 31-годишен мъж за причиняване на гибел по несъобразителност при пътнотранспортно произшествие.

Днес, 19 юни 2019 година, Окръжна прокуратура-Кърджали притегли като обвинен В.С., на 31 година, за това, че за времето от 22 часа на 14 юни 2019 година до 6 часа на 15 юни 2019 година, на път I-V, в сектора от спирка „ Джебел “ към ГКПП-Маказа, при ръководство на лек автомобил, марка „ Пежо 406 “, е нарушил правила за придвижване по пътищата, регламентирани в Закона за придвижването по пътищата, и по несъобразителност е предизвикал гибелта на 37-годишен велосипедист, като деецът е избягал от местопроизшествието – закононарушение по член 343 алинея 3,б. “б “ във вр. алинея 1, б. “в “ във вр. член 342 алинея 1 от Наказателния кодекс.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор от 19 юни 2019 година, обвиненият е арестуван за период от 72 часа, като следва Окръжна прокуратура – Кърджали да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него. По делото са осъществени огледи на местопрестъпление, назначени са правосъдни експертизи и други процесуални дейности. Разследването по случая продължава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР