Окръжна прокуратура – Варна привлече към наказателна отговорност мъж от

...
Окръжна прокуратура – Варна привлече към наказателна отговорност мъж от
Коментари Харесай

Варненец беше привлечен към наказателна отговорност за държане с цел разпространение на наркотични вещества

Окръжна прокуратура – Варна притегли към наказателна отговорност мъж от града за държане на високорискови наркотични субстанции за разпространяване, оповестяват от пресцентъра на обвиняването.

А.Й. (35 г.) ще остане арестуван за период до 72 часа с оглед довеждането му в съда за установяване на мярка за неотклонение. Той е притеглен в качеството му на обвинен за закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Мъжът бил арестуван от органите на Министерство на вътрешните работи на 23 юли 2023 година в хода на извършена профилирана полицейска интервенция. При осъществените процесуални дейности в него били открити и конфискувани към 18 грама метамфетамин. Установено било, че А.Й. се занимава с разпространяване на наркотични субстанции, като това не е първа такава демонстрация на обвинения. Към момента на осъществяване на настоящето действие той се намирал в изпитателния период на наложено му от съда наказване за същото закононарушение.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура във Варна. Предстои настояването за налагане на най-тежката мярка „ задържане под стража “ по отношение на него да бъде импортирано за разглеждане в Окръжния съд.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР