Окръжна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем Н.К., на 40

...
Окръжна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем Н.К., на 40
Коментари Харесай

Задържаха мъж, отнел пазарска количка и пари

Окръжна прокуратура – Пловдив притегли като обвинен Н.К., на 40 година, за това, че на 23.01.2024 година, в гр. Пловдив, при изискванията на рисков рецидив, е лишил непознати движими движимости – парична сума в размер на 65 лв., документи и други движимости, от владението на потърпевшата 75- годишна жена, с желание незаконно да ги присвои, като е използвал за това мощ – закононарушение по член 199 ал.1 т.4 вр. член 198  ал.1 вр. член 29 алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 23 януари 2024 година, в гр.  Пловдив, преди обед, по ул. „ Ландос “ се придвижвала потърпевшата 75-годишна жена. Тя дърпала пазарска количка. Н.К. се доближил към нея. Избутал я на земята и лишил от пазарската количка портмонето й с горепосочената сума, персонални документи и други дребни движимости.

Обвиняемият  Н.К. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура – Пловдив да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.  Н.К. е осъждан неведнъж.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР