Окръжен съд Пловдив започва да гледа съдебния процес срещу 27-годишния

...
Окръжен съд Пловдив започва да гледа съдебния процес срещу 27-годишния
Коментари Харесай

Започва делото срещу Денис, измъчвал и дупчил приятелката си с отвертка

Окръжен съд Пловдив стартира да гледа правосъдния развой против 27-годишния Денис Р., който брутално издевателства над майката на детето му, до момента в който живеят в Германия. Разпоредителното съвещание е планувано за понеделник 1-ви април от 13:00 часа, а арбитър докладчик е Иван Бонев. На него би трябвало да стане ясно по какъв начин тъкмо ще протече процесът против Денис- дали той ще признае виновността си и ще желае кратко разследване или делото ще се гледа по общия ред с разпит на всички очевидци. Към момента той е арестуван в пловдивския арест.

Спрямо него има повдигнати  девет обвинявания - за похищение, незаконно отнемане от независимост и нанасяне на телесни повреди с особена свирепост в изискванията на домашно принуждение. Припомняме, че той бе арестуван след следствие на Тина Ивайлова и екипа на  и Glasnews.bg.

Първото повдигнато на Денис обвиняване  е за това, че на 12 август 2023 година в Лайпциг, Германия, е отвлякъл 23-годишната си другарка, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение и с проявена особена свирепост.

Второто е за това, че на 14 август 2023 година още веднъж в Германия, Денис незаконно е лишил от независимост същата потърпевша жена, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение.

Третото обвинение е за това, че същия за интервала от 12 август 2023 година до 13 август 2023 година в Лайпциг, Германия, при изискванията на продължавано закононарушение е принудил 23-годишната жена да признае, че му е изневерявала и да използва срещу волята си прахообразно вещество, за което е споделил, че е опиат, както и да вкарва разнообразни пароли в посочена от него онлайн платформа. Според обвиняването за това той е използвал мощ и заплашване.   Деянието е осъществено в изискванията на домашно насилие  – закононарушение.

Четвъртото обвинение е за това, че Денис  на 12 август 2023 година, е предизвикал на потърпевшата жена междинна телесна щета, изразяваща се в счупвания на ребра, довели до трайно затрудняване на придвижванията за повече от 30 дни, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение и по метод, изключително непосилен за потърпевшата и с особена свирепост.

Петото и шестото обвинение е за това, че обвинения  през интервала от януари 2023 година до март 2023 година и от май 2023 година до 13.08.2023 година в Лайпциг, Германия, при изискванията на продължавано закононарушение, е предизвикал на потърпевшата жена на няколко пъти леки телесни повреди – кръвонасядания по тялото, травми на носа, охлузвания на главата, краката, лицето, кожни недостатъци по повърхността на гръдния панер, породени от изгаряния със запалена цигара, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение по метод и по непосилен метод.

Седмото обвиняване е за това, че Денис през интервала от март 2022 година до 16 септември 2022 година в Пловдив, при изискванията на продължавано закононарушение е предизвикал на друга 24-годишна жена на два пъти леки телесни повреди, като действията са осъществени в изискванията на домашно принуждение, с особена свирепост и по метод изключително непосилен за потърпевшата

Осмото обвиняване е за това, че на 12 август 2023 в Лайпциг, Германия, се заканил с ликвидиране на потърпевшата 23-годишна жена. Последното обвинение е за това, че обвиненият на 12 свгуст 2023 г е откраднал златно синджирче  с висулки, златен пръстен, както и сребърно колие, всички движимости на обща стойност 604 лева от потърпевшата 23-годишна жена.

По делото е открито, че обвиненият  и потърпевшата 23-годишна жена се срещнали в Пловдив. Те заживели дружно. По-късно им се родило дете, а също по този начин и сключили брак.  Двамата отпътували за Германия. Жената почнала работа в куриерска компания. Още от началото на съжителството Денис проявявал експанзия към нея, подбудена главно от ревнивост.

Установено е, че на разнообразни места в  Лайпциг той  е нанасял побой на потърпевшата, а също по този начин се заканил с ликвидиране. Тя е съумяла да се върне в България със аероплан, постъпила е в болница и е бил подаден сигнал в полицията. След като се прибрал няколко дни по-късно в Пловдив, с цел да търси потърпевшата и да я върне още веднъж в Германия, той е бил арестуван от чиновници на Министерство на вътрешните работи с помощта на следствието на Тина Ивайлова и екипа на TrafficNews и Glasnews.bg.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР