Окръжен съд – Хасково определи мярка „задържане под стража” за

...
Окръжен съд – Хасково определи мярка „задържане под стража” за
Коментари Харесай

Оставиха а в ареста четирима души, обвинени за трафик на хероин

Окръжен съд – Хасково дефинира мярка „ задържане под стража” за четирима души – българин и трима непознати жители, упрекнати в трафик на хероин. Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Според държавното обвиняване те са внесли в съучастничество 6,5 кг високорисково наркотично вещество на обща парична стойност 423 930 лв..

На 8 май 2019 година, на ГКПП-Капитан Андреево, към 02.00 часа, от Република Турция в Република България, влезнал лек автомобил, марка „ Рено “, ръководен от обвинения Ш.Б., като негов сателит бил Ю.К. Лекият автомобил бил отклонен за щателна митническа инспекция. При осъществената такава се открило, че по телата на обвинените били укрити пакети, съдържащи прахообразно вещество. Такива пакети били открити и в купето на лекия автомобил. При тестване с полеви наркотест, прахообразното вещество реагирало на хероин.

Проведени са били процесуално-следствени дейности, при които били конфискувани лекият автомобил и откритото наркотично вещество. В хода на извършеното следствие са събрани доказателства и за съпричастност на обвинените В. Д. и М. А., които са били арестувани в гр. Пловдив. Разследването по случая продължава.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР