Окончателният състав на отбора ще бъде определен в началото на

...
Окончателният състав на отбора ще бъде определен в началото на
Коментари Харесай

Четирима млади тежкоатлети от Русе започват подготовка за Европейското в Полша

Окончателният състав на тима ще бъде избран при започване на август

Четирима състезатели на Тежкоатлетически състезателен клуб – Русе попаднаха в разширения състав на националния тим по повдигане на тежести за кадетки и кадети до 15 и 17 години.

Отборът, воден от старши треньора на националния отбор Иван Иванов, стартира от през днешния ден подготовка в базата в Нови извор за идното Европейско състезание, което ще се организира в Полша през месец август.

Съставът за националния отбор за кадети и кадетки беше оповестен след завършилото преди седмица Държавно персонално състезание по повдигане на тежести, което се организира в Русе. В него попадат четирима държавни първенци - Рени Русева (кадетки до 17 години, категория до 45 кг), Мартин Станев (кадети до 17 години, категория до 49 кг), Джан Зарков (кадети до 17 години, категория до 55 кг) и Диян Ангелов (кадети до 15 години, категория до 61 кг). Заедно с тях в лагера се включва и един от двамата им персонални треньори – Радослав Атанасов.

Окончателният състав на тима, който ще показва страната ни на шампионата на Стария континент за кадети и кадетки ще бъде избран при започване на август.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР