Окончателния край на отношенията си с Диляна Попова оповести Асен

...
Окончателния край на отношенията си с Диляна Попова оповести Асен
Коментари Харесай

Асен Блатечки в ефир: Има нова жена до мен, но това не е брюнетката от снимките!

Окончателния завършек на връзките си с Диляна Попова оповести Асен Блатечки, като освен това го направи персонално в ефирен ефир. Оттук нататък няма иди ми - дойди ми, няма правилно и погрешно. Попова и мачото на родното кино не са дружно от дълго време, а огромната вест е, че до Блатечки има нова жена.



Той самият разгласи това пред камерите, само че посочи, че въпросната не е тъмнокосото момиче, с което бе сниман да се радостни с компания преди седмици.

" С това момиче не ме свързва нищо повече от другарство, хората са се объркали от една фотография. Но не съм самичък, да. Ето тук е времето и мястото да кажа, че имам нова жена до себе си, с която се разбираме отлично, кефи ни да сме дружно и мисля, че ще продължим.

Това, което ще кажа също е, че няма да се бракосъчетавам, тъй че не ме питайте за брак и сватби. Никога не съм правил тази неточност (смее се) и не считам да я направя на дърти години ", съобщи Блатечки. Новата му другарка, несъмнено, е по-млада от него и красива - той си е познавач на хубостта от дълго време.

Въпреки връзката си обаче, Асен не пропуща да се грижи за сина си от Диляна и с Борил са доста близки. " Всеки път като пътувам по работа и бързам да се върна, с цел да съм с него. Той ме кара да напукам, само че това ме молеше и дъщеря ми Катето като беше дребна ", споделя Блатечки.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР