Околовръстният път на Пловдив до "Коматево" има екологична оценка, която

...
Околовръстният път на Пловдив до "Коматево" има екологична оценка, която
Коментари Харесай

Областният: И ние искаме Северна и Южна тангента! И в Пловдив живеят хора!

Околовръстният път на Пловдив до "Коматево " има екологична оценка, която обаче мести трасето. Това стана ясно по време на днешната среща, отдадена на проблемите на огромните планове, целящи разтоварване трафика през града на тепетата, съобщи кореспондент на Plovdiv24. bg . Домакин на регулярните диалози, събрали кметове и специалисти, е регионалният шеф Здравко Димитров.
"Местенето на трасето е неточност. То би трябвало да мине по остарелия път, защото сега би трябвало да се мине през нови отчуждителни процедури с неясне излаз ", безапелационен Димитров. 
Що се отнася до плануваното продължение на Околовръстното, правещо връзка със "Скобелева майка ", то ще е с всички нужни детайли - надлези, местни платна, вход, излаз. 
"Винаги съм казвал на премиера - както София си имат Южна и Северна дъга, по този начин и ние желаеме същото. И тук живеят хора. Хубавото е, че е доброжелателен и тези неща ще се случат ", разяснява регионалният.

"Въпросът с локалите на обходите в София и в Пловдив постоянно са били приоритет на общините. През годините този въпрос е занимателен и в този момент би трябвало да се реши ускорено ", уточни на собствен ред и шефът на АПИ Дончо Атанасов. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР