Около 600 души са поканени на знаменитата сватба на принц

...
Около 600 души са поканени на знаменитата сватба на принц
Коментари Харесай

Бившите гаджета на принца са сред първите поканени на сватбата

Около 600 души са поканени на популярната женитба на принц Хари и Меган Маркъл, която ще се състои на 19 май, оповестява Harper`s Bazaar.

На тържествената гала ще участват някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама, с който принцът поддържа другарски връзки и неговата брачна половинка Мишел, канадският министър председател Джъстин Трюдо, принцесата на Швеция Виктория и кралското семейство на Испания.

През януари тази година бе обявено, че Обама може и да не е измежду поканените на тържеството, защото кралското семейство се притеснява, че това може да наподобява недобре, поради сегашния президент Доналд Тръмп, който няма покана. Все отново това не се оказа задоволителна причина и семейство Обама е измежду гостите. Освен политици, ще участват и някогашните гаджета на Хари – Челси Дейви и Кресида Бонас, а също и популярната двойка Дейвид и Виктория Бекъм.

Актрисата Марго Роби също е измежду звездите, които ще блестят на събитието, както и Елтън Джон, Ед Шийрън, Ели Голдинг и Крис Мартин.

От страна на невестата са поканени най-хубавата другарка на Маркъл – индийската актриса Приянка Чопра и сътрудниците ѝ от „ Костюмари “ Патрик Джей Адамс и Абигейл Спенсър, също Оливия Палермо, тенисистката Серина Уилямс и стилистът Джесика Мълроуни.

Хари и Меган ще се бракосъчетаят в параклиса „ Сейнт Джордж “ на Уиндзорския палат. Над 2 500 души аудитория от английския народ и благотворителни организации ще следят идването на младоженците и техните посетители, както и отпътуването на процесията с колесница след церемонията.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР